23 Temmuz 2009 Perşembe

Bitse de gitsek!

.
Hayat için söylenecek başkaca bir sözüm kalmadı ulan günlük. Tatil için de söylenebilir aslında. Düşününce bayaa bi kullanışlı cümle olduğunu farkettim şimdi bak. Neyse işte mevzular son derece alengirli, göz alabildiğine çetrefilli durumda. Bi ara şeyapçam ben. Öbdüm.
.

8 yorum:

fevkalade olağan dedi ki...

hayat bi filim gibi diyolar ya her zaman.. hah işte ben o filmin konusunu kaçırdım.. olaylar hep aynı gibi.. karakterler desen çoğaldıkça boka sardı.. izlemenin bi tadı kalmadı pek.. sırf sonunu merak ettiğim için bekliyorum.. belki antrakttan sonra işler değişir.. yeni karakter girer.. plot kendini bulur gibi bi ümidim olmasa şudakka çıkarım salondan.. tam da en sıkıcı yerindeyken..

she dedi ki...

hayat için, yaşamak için ben de hep "bitse de gitsek" derim. sonra gülerim muzipçe.

iyi ki sonu var.
ve sonundan da ümitli gibiyim.
amin.

bossa nova dedi ki...

benim de bitse de gitsem diye bi yazım vardı fakat o tamamen tatili iple çekemenin sonucu söylenmişti.. Emiliana Torrini: i know life is long but it goes so fast..

Unknown dedi ki...

bitse de gitmem.. gidesim hiç yok bi katakulliye getirsem hoş olcak.. ölü numarası yapsam azrail bakar bakar gider mi acaba.. bunu fear factorde deneyesim var..

SATILMIS PALAMUT dedi ki...

bi şey yapcam dediğin şey, tahmin ettiğim şeyse iyi ki yapmamışsın diyerekten mutluklar diliyorum. yazılarını en baştan okuyorum buralarda harcandığını düşünyorum ayrıca.

Aylin Balboa dedi ki...

Ya bisürü kişi aynı şeyi diyor son zamanlarda da tam olarak nerelerde harcanmam aga? Onu da bi deyiverin hayrına la :/

SATILMIS PALAMUT dedi ki...

hiç bilemiyorum nerelerde harcanmıycağını. ama bi editör neyim olsaydım basardım parayı, seni başyazar yapardım. hem de hiç düşünmeden.

Aylin Balboa dedi ki...

Ah çanım ya, keşke de sen editör olsaymışsın o zaman lan Satı. Kraliçeler gibi yaşarmışım ne güzel.